maanantai 27. lokakuuta 2008

Vaalien onnellisia jälkitunnelmia

Olen vieläkin pyörryksissä tästä vaalihässäkästä. Hyvässä mielessä. Olen todella iloisesti yllättynyt, että ensikertalaisuudestani huolimatta sain hienon äänisaaliin ja tulin vieläpä valituksi. Sain 48 ääntä.Itse asiassa iskän puhelin alkoi eilen illalla ensimmäisenä soida, kun ihmiset alkoivat onnitella häntä ja äitiämme siitä, että sekä minä että pikkuveljeni Anssi tulimme valituksi. Mahtavat onnittelut myös Anssille vielä kerran hienosta saavutuksesta! Kekkosen perhe ja Kolkun kylä ovat nyt hyvin tukevasti edustettuina Viitasaaren valtuustossa.=)

Haluan mitä nöyrimmin kiittää tästä luottamuksenosoituksesta ja yritän parhaan kykyni mukaan tulevana valtuustokautena tehdä oikeudenmukaista, järkevää ja luottamuksenne arvoista politiikkaa. Haluan, että voimme tulevaisuudessakin olla kotikaupungistamme ylpeitä. Ja haluan, että tasa-arvoiset, täysipainoisen elämisen mahdollisuudet säilyvät joka puolella Viitasaarta.

Vaalitulos oli meidän sosialidemokraattien kannalta upea. Teimme Viitasaarella hyvän kampanjan ja saimme positiivista julkisuutta. Myös nuorten ehdokkaiden mukanaolo herätti varmasti monien ihmisten mielenkiinnon. Haluan kiittää kaikkia teitä ennakkoluulottomia ja avarakatseisia ihmisiä, jotka uskalsitte äänestää meitä nuoria! Todella upeaa, että nuoria ehdokkaita valittiin! Meitä alle 25-vuotiaita valtuutettuja on Viitasaarella nyt peräti 3! Viitasaaren kaupunginvaltuuston keski-ikä on nyt Keski-Suomen alhaisin. Ylipäätään on hienoa, että valtuustoon valittiin uusia valtuutettuja, peräti 10 uutta.

Tästä se todellinen työ ja vaikuttaminen vasta alkaa. Paljon on opittavaa, omaksuttavaa ja ihmeteltävää. Seuraavista neljästä vuodesta tulee varmasti mielenkiintoiset. Ja seuraavien vuosien aikana päätetään asioista, jotka ulottavat vaikutuksensa pitkälle tulevaisuuteen. Se vaatii meiltä poliitikoilta suurta valveutuneisuutta ja vastuullisuutta. Olen siihen valmis!

P.S. Pidetään yhteyttä ja keskustellaan. Hihasta saa tulla nykäisemään tai vaikka lähettää sähköpostia koska tahansa, kun on jotain mielessä. Yhteisistä asioistamme tässä on kyse, joten jokaisen näkemykset ja ideat ovat tärkeitä ja kuuntelemisen arvoisia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea valtuutetulle ja tsemppiä ja voimia tulevaan valtuustorupeamaan!

Kalle S.

Sonja Kekkonen kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Tästä se työ alkaa. Odotan mielenkiinnolla tulevaa!